Vodafone Red, Müşterilerine 100 Milyon Liralık Değer Sunuyor

AnasayfaTeknoloji

Vodafone Red, Müşterilerine 100 Milyon Liralık Değer Sunuyor

Vodafone Türkiye, Vodafone Red hizmetleri kapsamında yeni dönem ayrıcalıklarını duyurdu. İş birliklerini Migros, BigChefs, SushiCo ve Les Benjamins gibi markalarla genişleterek, müşterilerine seyahat, ulaşım, eğlence ve yeme-içme alanlarında önemli avantajlar sağlıyor.

Paylaş

Vodafone Türkiye, İstanbul’da gerçekleştirdiği basın toplantısında, Vodafone Red hizmetinin yeni dönem ayrıcalıklarını duyurdu. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, müşterilere sadece iletişim hizmetleri sunmanın ötesinde, seyahat, ulaşım, eğlence ve yeme-içme gibi pek çok alanda özel avantajlar sağladıklarını belirtti.

Yenilenen iş birlikleri kapsamında, Opet, İspark, Havaist gibi mevcut ortaklarla devam eden anlaşmaların yanı sıra, Migros, BigChefs, SushiCo ve Les Benjamins gibi yeni markalar da Vodafone Red ortakları arasına katıldı. Bu yeni ve güçlendirilmiş ortaklıklarla Vodafone Red, müşterilerine toplamda 100 milyon liranın üzerinde bir değer sunmayı hedefliyor.

Şahin, Vodafone Red müşterilerine özel olarak sunulan fırsatlar arasında Migros’ta 500 lira ve üzeri alışverişlerde 100 Money, Les Benjamins’te 5 bin lira ve üzeri alışverişlerde 1000 lira indirim olduğunu ifade etti. Ek olarak, Sushico’da 800 lira ve üzeri harcamalarda 100 lira, BigChefs’te 750 lira ve üzeri harcamalarda 100 lira indirim sağlanıyor. Opet’te ise 750 lira ve üzeri akaryakıt harcamalarında 100 lira değerinde Yakıt Puan hediye ediliyor.

İstanbul’daki iki büyük havaalanına Havaist ile yapılan transferlerde yüzde 50 indirim, İspark otoparklarında 2-4 saatlik ücretsiz otopark hakkı ve Seyahat Yanımda üzerinden alınacak yurt içi uçak biletlerinde 150 lira indirim gibi kampanyalar da Vodafone Red müşterilerini bekliyor.

Meltem Bakiler Şahin, “Müşterilerimiz için kendilerini özel ve öncelikli hissedecekleri marka ortaklıkları ve fırsatlar sunuyoruz,” diyerek, Vodafone Red’in müşterilere uçtan uca bir deneyim yaşatarak, yaşam tarzlarına uyan ayrıcalıklarla değer katmaya devam edeceğini vurguladı.