Usta Oyuncu Fatma Karanfil Kanser Tedavisinde Entübe Edildi

AnasayfaMagazin

Usta Oyuncu Fatma Karanfil Kanser Tedavisinde Entübe Edildi

Usta oyuncu Fatma Karanfil, kanser tedavisi gördüğü hastanede entübe edildi. Karanfil'in durumu ciddiyetini koruyor.

Paylaş

Ünlü oyuncu Fatma Karanfil, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede entübe edildi. Rol aldığı “Keloğlan Aramızda” filmi ve “Aşk-ı Memnu” dizisindeki Şayeste karakteriyle tanınan Karanfil’in durumu ciddiyetini koruyor.

Kansere Yeniden Yakalandı

Daha önce göğüs kanserini yenmiş olan Fatma Karanfil’in, yeniden kansere yakalandığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Karanfil’in kanser teşhisi konulduğunda çoklu metastas başlamıştı ve 4. evre kanser olduğu belirtiliyor.

Yoğun Bakımda Entübe Edildi

Florya’daki bir hastanede tedavi gören Karanfil, yoğun bakımda entübe edildi. Sağlık durumu ciddi olan oyuncunun tedavisi titizlikle sürdürülüyor.

Fatma Karanfil Kimdir?

1952 yılında Eskişehir’de doğan Fatma Karanfil, Language and Culture Center’da eğitim aldı ve 1968’de Ses dergisi yarışmasında üçüncü olarak sinemaya adım attı. 1975 yılında Ali Kocatepe ile evlendi, daha sonra ayrıldı. 1976-1980 yılları arasında Londra’da tekstil eğitimi aldı ve 1984’te ikinci kez evlendi.

Kariyerindeki Önemli Başarılar

Fatma Karanfil, birçok film, dizi ve tiyatroda rol aldı. 1968 Ses Dergisi’nde Üçüncülük Ödülü, 1968 İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yılın Sanatçısı Ödülü ve 1972’de 9. Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü gibi prestijli ödüller kazandı.