Üsküdar’da Öğrenci Servisi Kaza Yaptı: Yaralılar Var

AnasayfaGündem

Üsküdar’da Öğrenci Servisi Kaza Yaptı: Yaralılar Var

İstanbul Üsküdar'da, yağmurun da etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir öğrenci servisi, istinat duvarına ve park halindeki araçlara çarptı. Kazada servis şoförü ve bazı öğrenciler hafif şekilde yaralandı.

Paylaş

İstanbul’un Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi, Bahçeler Sokak’ta dramatik bir trafik kazası yaşandı. Saat 13.00 sıralarında gerçekleşen kaza, yağışın yol yüzeyini kayganlaştırması sonucu meydana geldi. İddialara göre, Otokar marka 34 KAV 097 plakalı servis aracı, yokuş aşağı inişte şoförün kontrolünü kaybetmesiyle önce bir istinat duvarına, ardından ise sokak üzerinde park halindeki araçlara çarptı.

Kazada, servis şoförü ve araçta bulunan öğrencilerden bazıları hafif yaralanmalar yaşadı. Kazanın şokunu atlatamayan bazı öğrenciler ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine kaza yerine ivedilikle itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan öğrencilere ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldılar.

Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, kaza anını gören yerel sakinlerden Serdar Başpınar, “Araba yokuş aşağı inerken fren yapmaya çalışan şoför kontrolü kaybetti. Araç kayarak direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kaza gerçekleşti. Neyse ki ölen yok, sadece hafif yaralılar var,” şeklinde konuştu.