Ümraniye’de Otobüs Şoförüne Silahlı Saldırı: 6 El Ateş Edildi

AnasayfaGündem

Ümraniye’de Otobüs Şoförüne Silahlı Saldırı: 6 El Ateş Edildi

Ümraniye'de, bir İETT otobüsü şoförü, tartıştığı bir yolcu tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan, başka bir otobüsle takip ettiği şoföre, otobüsten inerek 6 el ateş etti. Olayda otobüs şoförü kasığından, kalçasından ve dizlerinden yaralandı.

Paylaş

Dün Ümraniye Adem Yavuz Mahallesi’nde yaşanan olayda, Kadıköy – Ümraniye hattında sefer yapan İETT otobüsü şoförü Emircan Gülce ile bir yolcu arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından sinirlenen yolcu, başka bir otobüse binerek aynı yöne giden otobüsü takip etti. Son durakta otobüsten inen saldırgan, şoföre 6 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Silahlı Saldırı

Olayın ardından yaralı şoför, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Vatandaşlardan Mustafa Gül, yaşananları şu sözlerle aktardı: “Bu arkadaşlar Kadıköy’de tartışmışlar önce, şahıs öndeki araçla buraya gelmiş. Evine gidip silah almış ve şoförün üzerine ateş ederek şoför arkadaşı yaralamış. Üç mermi alarak yaralanmış. Üç mermiden, bir tanesi dizinden, bir tanesi kalçadan ve bir tanesi de kasığına gelmiş. Buradaki vatandaşlar tarafından müdahale edilmiş.”