Türkiye Gürcistan Dostluğu Ünye’de Taçlandı

AnasayfaGündem

Türkiye Gürcistan Dostluğu Ünye’de Taçlandı

Başkan Tavlı, Gürcistan Parlamentosu üyelerini Ünye'de ağırladı. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu da ziyarette bulundu. Heyet, Ünye'nin güzelliklerini gördü ve Belediye Başkanı Tavlı'yı ziyaret etti. İki ülke arasındaki dostluklar güçlendi.

Paylaş

Ordu’nun Ünye ilçesinde gerçekleşen buluşmada, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Gürcistan Parlamentosu üyelerini ağırladı. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin de katıldığı ziyarette, iki ülkenin karşılıklı ilişkileri değerlendirilerek dostluklar pekiştirildi.

Gürcistan

Gürcistan Parlamento üyeleri Anzor Bolkvadze, Resan Kontselidze ve Zaal Mikeladze, beraberinde Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili ile birlikte Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın konuğu oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ünye’ye gelen heyet, ilçenin güzelliklerini ziyaret etti ve Belediye Başkanı Tavlı’yı makamında ziyaret ederek göreve yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik etti.

Başkan Tavlı, Gürcistan Parlamento üyelerine ziyaretleri için teşekkür ederek, iki ülke arasındaki dostluğun önemine vurgu yaptı.

Ziyaret sırasında, iki ülkenin karşılıklı ilişkileri değerlendirilerek dostlukları pekiştirildi ve hediye takdimi yapıldı.