Türk Yıldızları’ndan Antalya’da 23 Nisan Şovu

AnasayfaGündem

Türk Yıldızları’ndan Antalya’da 23 Nisan Şovu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Türk Yıldızları akrobasi timinin Antalya'daki gösterisi, on binlerce izleyiciyi Konyaaltı Sahili'ne çekti. Cesur manevralar ve akrobatik hareketlerle dolu yarım saat, izleyicilere milli gurur yaşattı.

Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Antalya’da gerçekleştirilen Türk Yıldızları’nın hava gösterisi, on binlerce kişiyi sahile çekti. Türk Hava Kuvvetleri’ne ait akrobasi timinin nefes kesen performansı, yerli ve yabancı izleyicileri büyüledi. Antalya’nın ünlü Konyaaltı Sahili ve varyant seyir terası, gösteri öncesinden itibaren vatandaşlar ve turistler tarafından dolduruldu.

Gösteri saat 16.00’da başladı ve Türk Yıldızları’nın Akdeniz üzerinden yapmış olduğu akrobatik hareketler, sahildeki kalabalığı coşturdu. Yaklaşık yarım saat süren gösteri sırasında, timin uçakları cesurca manevralar yaparak izleyicilere adeta görsel bir şölen sundu. Gösteriyi sahile sığamayan vatandaşlar ise evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden izleme fırsatı buldu.

Gösteriden duyduğu memnuniyeti dile getiren İdris Orçan, “Çok güzeldi, göğsümüz kabardı. Biz izlerken korktuk, çarpışacaklar sandık. Milli bir gurur” ifadelerini kullandı. Sabri Titiz ise, “Ailemle takip ettik, Samsun’da da takip ediyorduk. Bugün burada izledik. Her zaman ki gibi göğsümüz kabardı, onlarla gurur duyuyorum. Yaptıkları o hareket bana bir sahne oyunu gibi geliyor. Her seferinde ‘Maşallah’ diyorum. Rabbim onları kazadan beladan korusun. Dünyanın en güzide gösteri timi. ‘Ne mutlu Türküm diyene’ dedirttiler” şeklinde konuştu.

Etkinlik, büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı ve atmosferin çok iyi olduğu belirtildi. Türk Yıldızları’nın gösterisi, 23 Nisan kutlamalarına renk kattı ve izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.