Zam Yağmuruna İnternet de Eklendi! İnternet Paketlerine Yüzde 15 Zam!

AnasayfaEkonomi

Zam Yağmuruna İnternet de Eklendi! İnternet Paketlerine Yüzde 15 Zam!

Türk Telekom, 1 Temmuz'dan itibaren internet fiyatlarına ortalama yüzde 15 zam yapacak. Taahhütsüz müşteriler zamdan etkilenecek.

Paylaş

Türk Telekom, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere internet tarifelerine ortalama yüzde 15 zam yapacağını açıkladı. Bu zam, evde/işte internet, MEB, yalın/alo erişim, alo dakika paketleri, statik IP ve tek seferlik işlem ücretlerini kapsıyor.

Taahhütsüz Müşteriler Zamdan Etkilenecek

Yapılan açıklamaya göre, sadece taahhütsüz müşteriler bu zamdan etkilenecek. Taahhütlü müşteriler, taahhüt süreleri boyunca mevcut tarifelerinden yararlanmaya devam edebilecek. Ancak taahhütsüz müşteriler de avantajlı kampanyalara katılarak zamdan etkilenmeden kullanımlarını sürdürebilecekler.

Yeni Fiyatlar Ne Kadar Oldu?

Zammın ardından en düşük internet paketi olan 12 Mbps’ye kadar hız sunan paketin fiyatı 650 TL’den 755 TL’ye yükselecek. En yüksek hız olan 1000 Mbps’ye kadar hız sunan limitsiz paketin fiyatı ise 1500 TL’den 1720 TL’ye çıkacak.

Diğer Ücretlere de Zam Geldi

İnternet tarifelerinin yanı sıra hat dondurma, hat kapatma, devir ve nakil ücretleri de zamlandı. Hat dondurma işlemi 300 TL’den 360 TL’ye, hat kapatma ücreti 179 TL’den 225 TL’ye yükseldi. Devir ücreti 209 TL’den 249 TL’ye, nakil ücreti ise 450 TL’den 540 TL’ye çıkarıldı.