Trabzon Of’ta Gece Yarısı Silahlı Kavga: 3 Yaralı

AnasayfaGündem

Trabzon Of’ta Gece Yarısı Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Trabzon'un Of ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Kimliği belirsiz şahıslar tarafından pompalı tüfekle açılan ateş sonucu gerçekleşen olay sonrasında yaralılar hastaneye kaldırıldı, güvenlik güçleri saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Paylaş

Trabzon’un Of ilçesinde dün gece geç saatlerde yaşanan silahlı kavgada üç kişi yaralandı. Olay, Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi ve olaya karışan şahıslar henüz tespit edilemedi.

Trabzonda silahlı kavga

Gece yarısı 00.30 sularında Atatürk Bulvarı’na minibüsle gelen kimliği belirsiz kişiler, E.H ve henüz kimliği belirlenemeyen bir diğer kişiye pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucunda, olay yerinden tesadüfen geçmekte olan Ş.Ö isimli kişi de yaralandı.

 

Yaralanan E.H ve Ş.Ö, hızla Of Devlet Hastanesine sevk edilirken, kimliği henüz belirlenemeyen diğer yaralı ise Trabzon Kaşüstü Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddi olmadığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Trabzonda silahlı kavga

Olayın ardından kaçan saldırganların kimliklerini belirlemek ve yakalamak için güvenlik güçleri çalışma başlattı. Saldırganların minibüsle olay yerinden hızla uzaklaştıkları gözlemlendi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, olayın detaylarını açığa çıkarmak ve failleri adaletin önüne çıkarmak için geniş çaplı bir soruşturma yürütüyor.