Trabzon’da Motosikletin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

AnasayfaYerel Haber

Trabzon’da Motosikletin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

Trabzon Sürmene'de, motosikletin çarptığı Ekrem Demircioğlu yaşamını yitirdi. Motosiklet sürücüsü Sefer A. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Paylaş

 

Trabzon’un Sürmene ilçesi Balıklı Mahallesi’nde, yolun karşısına geçmeye çalışan Ekrem Demircioğlu (58), Sefer A. yönetimindeki motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü Sefer A. da çarpma sonucu yaralanarak yere düştü.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından Sürmene Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Ekrem Demircioğlu, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Motosiklet sürücüsü Sefer A.’nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza Anı Kamerada

Olay anı, çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Sefer A.’nın kullandığı motosikletin, Ekrem Demircioğlu’na çarptığı ve ardından metrelerce sürüklendiği anlar net bir şekilde görülüyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.