Trabzon’da 100 TL’lik Döner Kampanyası İzdihama Neden Oldu

AnasayfaYerel Haber

Trabzon’da 100 TL’lik Döner Kampanyası İzdihama Neden Oldu

Paylaş

Trabzon’un Yomra ilçesindeki bir kebap restoranı, kuruluşunun beşinci yılını kutlamak için özel bir kampanya düzenledi. 100 gram et dönerin 100 TL’ye satılacağı duyurulduğunda, vatandaşlar adeta akın etti. Restoran önünde metrelerce uzunlukta kuyruklar oluştu ve kampanya süresince yaklaşık 500 kilogram döner tüketildi.

“Trabzon’da Böyle Bir Döner Yiyemezsiniz”

İşletme sahibi Halil İbrahim Demirtaş, yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Döner ustamız Trabzon’un en iyilerinden. Bu kalabalık da dönerimizin ne kadar lezzetli olduğunun bir göstergesi” dedi. Müşteriler de dönerin lezzetine övgüler yağdırdı. Fatmanur Altıntaş, “Trabzon’da böyle bir döner yiyemezsiniz başka bir yerde” derken, Semra Yazıcı ise “Bu kalite bu fiyata çok güzel” şeklinde konuştu.

Döner Ustası: “Vatandaşlarımız Bizi Tercih Ediyor”

45 yıllık döner ustası Celal Şen, vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ve talep oldukça döner kesmeye devam edeceklerini söyledi. “Ürünümüzün kalitesi belli, sağ olsunlar vatandaşlarımız bizi tercih ediyor” diyen Şen, mutluluğunu dile getirdi.

“Bu Fiyat İçin Bu Sırada Kalmaya Değer”

Kampanyadan haberdar olan Ahmet Sezgin Gülay, dönerin bahanesiyle eğlenceli ortama ortak olmak için geldiğini belirtti. Sıranın uzunluğuna rağmen beklemeye değdiğini söyleyen Gülay, “Ortam çok güzel ve eğlenceli” dedi.