TikTok Canlı Yayında Yeni Dönem! Para Kazanma Kuralları Değişiyor

AnasayfaTeknoloji

TikTok Canlı Yayında Yeni Dönem! Para Kazanma Kuralları Değişiyor

TikTok, LIVE'da para kazanma kurallarını güncelledi. Düşük kaliteli içeriklere para kazanma yasağı geldi. Canlı yayıncılar aşamalı olarak para kazanabilecek. Eğitim merkezi ile güvenlik artıyor.

Paylaş

TikTok, LIVE’da özgün, pozitif ve eğlenceli topluluklar oluşturmayı amaçlayan yeni “LIVE Para Kazanma Politikası” ve eğitim programlarını hayata geçirdi.

Düşük Kaliteli İçeriklere Para Kazanma Yasağı

Yeni düzenlemeler kapsamında, TikTok, LIVE’dan gelir elde etmeye uygun olmayan, düşük kaliteli içerikleri belirleyecek. Kuralları ihlal eden içerik üreticilerinin para kazanma özelliği kısıtlanabilecek.

Canlı Yayıncılar Aşamalı Olarak Para Kazanabilecek

TikTok, yeni yayıncıları korumak ve güvenli bir ortam oluşturmak için LIVE’a kademeli erişim sistemi getiriyor. Yeni içerik üreticileri, kitlelerini büyütürken LIVE kurallarını da öğrenecek.

Eğitim Merkezi ile Güvenlik Artıyor

Canlı Yayın Güvenlik Merkezi’nde güncellenen kaynaklar ile içerik üreticileri politika ihlallerini ve eğitim içeriklerini görüntüleyebilecek.

TikTok Yetkilisi: “Olumlu Etkileşimleri Artıracağına İnanıyoruz”

TikTok METAP LIVE Yöneticisi Waseem Sayegh, güncellemelerin LIVE topluluğunun yaratıcılığını güçlendireceğine ve olumlu etkileşimleri artıracağına inanıyor.

Platform Güvenliği Artıyor

40 binden fazla kişi, TikTok’un güvenli bir platform olarak kalması için çalışıyor. Özellikle LIVE içerik üreticileri için 10’dan fazla özelleştirilebilir güvenlik kaynağı ve izleyicilere kişiselleştirme imkanı sunan özellikler mevcut.