Terapi ve Mistik Konularla İlgilenmek İçin Mükemmel Bir Gün

AnasayfaAstroloji

Terapi ve Mistik Konularla İlgilenmek İçin Mükemmel Bir Gün

Paylaş

18 Mayıs 2024 burç yorumlarınız neler söylüyor? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için iyi geçecek? 18 Mayıs burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 18 Mayıs burç yorumu ne söylüyor? Akrep burcunu 18 Mayıs günü neler bekliyor? Aşk, kariyer, para… Bugün hangisine ulaşacaksınız? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık 7urçları gününüz nasıl geçecek?  İşte 18 Mayıs 2024 burç yorumlarınız

Ay, öğle saatlerine kadar Başak burcunda boşlukta olacak ve ardından Terazi burcuna geçecek. Bu geçiş ve Güneş ile Neptün arasındaki sekstil açı, 3 gün boyunca çeşitli etkiler yaratacak.

Hassasiyetimiz artacak, duygusal iniş çıkışlar yaşayabiliriz. Sezgi ve hayal gücümüz güçlenecek, yaratıcı fikirler üretebiliriz. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek ve geleceğe yönelik yeni hedefler belirlemek için ideal bir zaman. Yardıma ihtiyacı olanlara destek olmak ve merhametle yaklaşmak için güzel bir dönem. Bugünlerde rüyalar etkileyici ve anlamlı olabilir. Terapi almak, mistik konularla ilgilenmek ve okült çalışmalar yapmak için uygun bir dönem.

Sevgili Koç

Bu günlerde cesur ve atik yanınız ön planda olabilir, ancak bu enerjik tutum bazen gerginliklere de yol açabilir. Temponuzu ayarlamaya ve ara vermeye karar vermediğiniz sürece, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Arzularınızın peşinden gitmenin yaratıcı yollarını bulmaya çalışın ve kendinize karşı nazik olun. Gün ilerledikçe, hayatınızı karmaşıklaştıran bazı şeyleri bırakmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz ve bu temizlik özgürleştirici olabilir. Yeni bir başlangıç yapmak, olaylara farklı bir açıdan yaklaşmak ve değişiklikler yapmak için güçlü bir istek hissedebilirsiniz.

Sevgili Boğa

Hedeflerinizi gerçekleştirmek için gereken zamanı veya enerjiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Bir şeyleri zorlamak isteyebilirsiniz ancak bugün doğru zaman olmayabilir. Çabalarınızın neyi gerektirdiğini daha gerçekçi bir şekilde görmek için beklentilerinizi gözden geçirin. Gün, sizi aşırıya kaçmaya veya kendinizden çok erken bir zamanda çok fazla şey beklemeye itebilir. Fiziksel ve zihinsel gücünüz her zaman eşleşmeyebilir. Orta yolu bulmaya çalışın.

Sevgili İkizler

Duygularınızın tadını çıkarma arzusu ile bağlantı kurma ihtiyacı arasında bir çatışma hissedebilirsiniz. Henüz kesinleşmemiş bir şey hakkında erken heyecanlanma eğiliminiz, küçük hayal kırıklıklarına yol açabilir. Geçmiş olaylar ve ilişkiler dikkatinizi çekebilir. Geçmişten gelen bir şey, sosyal veya romantik yaşamınızda şimdiki zamanı etkileyebilir. Kararsızlık sinir bozucu olabilir ancak sezgilerinizle temas kurdukça bunu tersine çevirmek için fırsatlar bulabilirsiniz.

Sevgili Yengeç

Hayatınızın değiştirilmesi gereken alanları bugün öne çıkıyor. Bir işi yapmak için gereken enerji veya zaman miktarını yanlış değerlendirme eğilimi olabilir, bu da sabırsızlığa yol açar. Beklenmedik gelişmeler veya birikmiş öfkenin şimdi ele alınması gerekebilir. Arkadaşlıklar sürprizler getirebilir veya bir arkadaşınızı yeni bir açıdan görebilirsiniz. Sosyal düzeyde veya yeni fikirler, hayaller ve planlarla keşif yapmak için mükemmel bir zaman.

Sevgili Aslan

İş ilişkileriniz veya imajınızla ilgili bir miktar heyecan ve değişim yaşanabilir. Yaratıcılığınız ortaya çıkabilir. Kararlarınız hakkında bazı şüpheler veya sorgulamalar olabilir. Değişim yaratmaya kararlı olun ve olumsuzlukların üzerinde durmaktan kaçının. Kendinizi ve hedeflerinizi anlamak için duraklamak mantıklı gelebilir. Günün ilerleyen saatlerinde, daha fazla çeşitliliğe olan özleminiz sizi heyecan verici yeni yönlere yönlendirebilir. İş ya da aşkla ilgili sürprizler yaşanabilir.

Sevgili Başak

Bugün harika ruh halleri mümkün ancak beklentileri makul tutarsanız daha güvenilir ve istikrarlı bir gün yaşayabilirsiniz. Şimdiyi yaşamak ve sahip olduklarınızın tadını çıkarmak, huzursuzluğu uzak tutmanıza yardımcı olabilir. Gün ilerledikçe değişim ihtiyacınızı fark etmek ve sahiplenmek daha kolay olur. Sizi daha coşkulu yaşamaya teşvik eden yeni fikirlere, ilgi alanlarına veya deneyimlere çekilirsiniz. Kendinizi çok iyi ifade ediyorsunuz ve sosyal etkinlikler için harika bir enerjiye sahipsiniz.

Sevgili Terazi

Şu anda uğraşabileceğiniz zor konular, kişisel sınırlar ve bir ilişkide sorumlulukların paylaşılmasıyla ilgili meseleler olabilir. Gün ilerledikçe, dikkatinizi bazı değişikliklerin, güncellemelerin ve daha ilerici bir yaklaşımın gerekli olabileceği yaşam alanlarına çeviriyorsunuz. Sınırları zorlama dürtüsü güçlü ve ani bir şekilde ortaya çıkabilir. Yakın ilişkiler veya duygular muhtemelen aniden kızışabilir veya bu, gömdüğünüz duygulara uyandığınız bir zaman olabilir. Cesur olun ve hislerinizin peşinden gidin.

Sevgili Akrep

İşinize veya günlük rutinlerinize daha büyük bir tutkuyla yaklaşabilirsiniz ancak bazen kendinizi fazla zorluyor olabilirsiniz. Çalışmayı abartmamaya dikkat edin. İlişkiler yeni bir yaklaşıma ihtiyaç duyabilir. İçsel huzursuzluk sizi bazı sınırları zorlamaya teşvik edebilir. Bu rahatsız edici olsa da, gün ilerledikçe alışabilirsiniz. Hayatınıza değişiklik getiren insanları çekebilirsiniz. Bu, spontane aktivitelerin ve yoğun çekimlerin zamanı olabilir.

Sevgili Yay

Bugün hemen sonuca varmaya veya gereksiz riskler almamaya dikkat edin. Sabırsızlık nedeniyle işleri aceleye getirmekten kaçının. Sizi işinizde veya diğer hedeflerinizde ilerlemekten alıkoyan şeyleri arayın. Bu, başarı için mükemmel bir dönemdir ve fırsatların önündeki engelleri kaldırmanın yollarını bulmak zor olmayacaktır. Hayatınızın neresinde önemli değişiklikler yapabileceğinizi göreceksiniz. Yeni yaklaşımlara açtıkça, ilişkilerinizde de ilerleme kaydedebilirsiniz.

Sevgili Oğlak

İleriye bakıyorsunuz ve ev hayatınız ile romantik meseleler hakkında iyi hissediyorsunuz. Ancak bu coşku bazı şeyleri abartmanıza neden olabilir. Hayal kurmaktan kaçınmayın ancak uygulamaya geçtiğinizde gerçekçi olun. Aşk sürprizler getirebilir veya gömülü duyguları uyandırabilir. Size iyi hizmet etmiyorsa geçmişinizin bazı yönlerini bir kenara bırakmanız gerekebilir. Romantik veya yaratıcı bir heyecan yaşayabilirsiniz ve başkalarının dikkatini çekebilirsiniz.

Sevgili Kova

Bugün içsel huzursuzluk küçük bir sorun teşkil edebilir. Çok fazla şeyi aynı anda yapmaya çalıştığınız için gerginlikler yaşanabilir. Enerji seviyeleri dalgalanabilir. Temponuzu ayarlamanız ve dürtüsel kararlardan kaçınmanız önemlidir. Odak noktanız ileriye dönük olabilir ve artık ihtiyacınız olmayan bir şeyden kurtulmak rahatsız edici olsa da özgürleştirici de olabilir. Evde ufak değişiklikler yapmak veya sevdiklerinizle yeni bir ilişki kurma yaklaşımını denemek için iyi bir zaman.

Sevgili Balık

Bugün huzursuzluk ve hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz. Bu, yaşam yolculuğunun doğal bir parçasıdır. Acele etmek yerine beklentilerinizi kontrol altında tutmaya ve yaratıcı bir şeyler hayal etmeye odaklanın. Para kazanmaya yönelik fikirler bol olabilir ancak harcamalarınıza dikkat etmek önemlidir. İnsanların hayatınıza getirebileceği hoş sürprizlere açık olun. Bu, size önemli değişiklikler yapmanız için ilham verecek bir şeyler duyabileceğiniz bir gün olabilir. Yeni bir başlangıç yapmaya, yeni şeyler denemeye ve ilişkilerinize farklı yaklaşmaya hazırsınız.