Tekirdağ’da Gökyüzünden Çamur Yağdı

AnasayfaGündem

Tekirdağ’da Gökyüzünden Çamur Yağdı

Tekirdağ’da bu sabah saatlerinden itibaren etkili olan çamur yağışı, araçları çamurla kapladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün toz taşınımı uyarısı sonrası başlayan çamur yağışı, vatandaşları zor durumda bıraktı. Araç sahipleri, temizlik için oto yıkamacılara yöneldi.

Paylaş

Tekirdağ’da, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün toz taşınımı uyarısının ardından sabah saatlerinden itibaren etkili olan çamur yağışı, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Gökyüzünden yağan çamur, özellikle park halindeki araçları etkisi altına aldı.

Vatandaşlar, çamurla kaplanan araçlarını temizlemek için ya kendi imkanlarıyla mücadele etti ya da oto yıkamacılara başvurdu. Araç sahiplerinden Süleyman Kezci, yaşananları anlatarak, “Çamur yağmış, arabanın üstü komple, camlar dahil çamur içindeydi. Sabah arabayı yıkadım, tekrar yıkamak zorunda kaldım. Çünkü çok kirli görünüyor. Bazı müşterilerimiz de seçici oluyorlar, arabanın pisliğinden dolayı binmiyorlar, o yüzden yıkamak zorunda kalıyoruz,” dedi.

Çamur yağışının halen etkisini sürdürdüğü belirtilirken, vatandaşların ve araç sahiplerinin bu duruma karşı tedbirli olmaları öneriliyor.