Tarkan’dan Yeni Albüm Heyecanı: Kuantum 51’den İlk Kesit Yayınlandı

AnasayfaMagazin

Tarkan’dan Yeni Albüm Heyecanı: Kuantum 51’den İlk Kesit Yayınlandı

Megastar Tarkan, merakla beklenen yeni albümü Kuantum 51'den ilk şarkı kesitini paylaştı. Albümün çıkışına 4 gün kala hayranları heyecanlandırdı.

Paylaş

Türk pop müziğinin megastarı Tarkan, uzun zamandır beklenen yeni albümü “Kuantum 51” ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 14 Haziran’da yayınlanacak albüm öncesi Tarkan, heyecanı artırmak için sosyal medya hesabından albümdeki bir şarkıya ait 20 saniyelik bir kesit paylaştı.

“Bence Çok Beğeneceksiniz”

Kısa bir video ile yeni şarkısının tadını veren Tarkan, paylaşımına “Merhaba, 14 Haziran’a sadece 4 gün kaldı. Albüm yakında sizlerle olacak, umarım beğenirsiniz. Ama bence çok beğeneceksiniz.” notunu düştü.

Tarkan’dan Albüm Hakkında Açıklamalar

Tarkan, geçtiğimiz haftalarda yeni albümünün tamamlanmak üzere olduğunu ve stüdyo çalışmalarının son hızla devam ettiğini açıklamıştı. Hayranlarının “Artık bitsin bu albüm, çıksın yeni şarkılar” şeklindeki isteklerine de cevap veren Tarkan, “İnanın az kaldı. Azıcık daha sabredin canlarım. Yakındır kavuşmamız.” demişti.

Çıkış Tarihi 14 Haziran

Tarkan’ın 7 yıl aradan sonra yayınlayacağı yeni albümü Kuantum 51, 14 Haziran Cuma günü tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini alacak.