Sinop’ta Trajik Kaza 3 Çocuk Annesi Hayatını Kaybetti

AnasayfaGündem

Sinop’ta Trajik Kaza 3 Çocuk Annesi Hayatını Kaybetti

Sinop'ta dün gece meydana gelen trafik kazasında, 3 çocuk annesi Zahide Çetin hayatını kaybetti. Gerze ilçesine giderken kontrolden çıkan araçta bulunan Çetin, olay yerinde vefat etti. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü ve yaralanan bir diğer yolcu, yaşanan bu trajik olayla bayramı yasa dönüştürdü.

Paylaş

Sinop’ta dün gece yaşanan üzücü bir trafik kazasında, 3 çocuk annesi Zahide Çetin hayatını kaybetti. Kaza, Sinop merkeze bağlı Sazlı Köyü’nde, Soğuksu mevkiinde meydana geldi.

C.K.’nin kullandığı ve kız istemek için yola çıkan araç, Gerze ilçesine doğru ilerlerken kontrolden çıktı ve yolun sağına çarparak durabildi. Kazada, sürücünün kızı olan Zahide Çetin olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta bulunan diğer yolcu E.K. ise yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ciddi olmadığı belirtildi.

Kazada hayatını kaybeden Zahide Çetin, bugün aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenaze törenine katılan çok sayıda kişi, Çetin’in ardından gözyaşlarına boğuldu. Bu acı olay, bayramı yasa dönüştürdü ve Sinop’ta derin bir üzüntüye neden oldu.