Sinop’ta Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü 3 Yaralı

AnasayfaYerel Haber

Sinop’ta Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü 3 Yaralı

Sinop'ta meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Paylaş

 

Sinop’un Saraydüzü-Kargı kara yolu Akpınar köyü kavşağında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Orhan Gökçe yönetimindeki 19 BK 518 plakalı otomobil, henüz sürücüsü belirlenemeyen 34 CDJ 509 plakalı araçla çarpıştı.

Kurtarma Ekipleri Olay Yerinde

Kaza sonrası olay yerine hızla sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Saraydüzü Belediyesi itfaiye ekipleri, sıkıştıkları araçtan Naci ve Sati Gökçe ile diğer aracın sürücüsünü çıkarttı. Ne yazık ki üçü de olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada yaralanan Orhan Gökçe, Yağmur Gökçe ve Cemile Özdemir ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisi sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Belediye Başkanı Olay Yerinde

Saraydüzü Belediye Başkanı Ferdi Canoğlu da kaza yerine gelerek, yetkililerden kazaya ilişkin bilgi aldı. Yaşamını yitirenlerin cenazeleri Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi morguna konuldu.