Sharon Stone: Kurtlar Vadisi Setinde İngilizce Bilen Yoktu

AnasayfaMagazin

Sharon Stone: Kurtlar Vadisi Setinde İngilizce Bilen Yoktu

Ünlü oyuncu Sharon Stone, Türk yapımı "Kurtlar Vadisi" deneyimini anlattı: Sette İngilizce konuşmanın imkansız olduğunu açıkladı.

Paylaş

Dünya çapında ün kazanan oyuncu Sharon Stone, TRT World’te yayınlanan “Tea Talk” programına konuk oldu ve eski İskoçya Başbakanı Alex Salmond’un sorularını yanıtladı. Stone, Türk yapımı “Kurtlar Vadisi” dizisiyle ilgili ilginç anılarını paylaştı.

Stone, “Kurtlar Vadisi” dizisinde çalışma deneyimini anlatırken, sette kimsenin İngilizce konuşmadığını ve bu durumun iletişimi oldukça zorlaştırdığını belirtti. Set ekibiyle iletişim kurarken büyük zorluklar yaşadıklarını ifade etti. Stone, “Kurtlar Vadisi”nin setinin gördüğü en lüks set olduğunu vurgulayarak, kendilerine çok iyi para ödendiğini dile getirdi.

Dizinin 97. ve final bölümünde konuk oyuncu olarak yer alan Stone, Lisa karakterini canlandırmıştı. Bu bölümde Necati Şaşmaz ile oynadığı öpüşme sahnesiyle ilgili olarak da Stone, Şaşmaz’ın “Çok acemi bir iş çıkardım. Öpüşme sahnesini 24 kez tekrar ettik.” şeklindeki açıklamalarını aktardı.

Sharon Stone’ın “Tea Talk” programındaki bu ilginç açıklamaları, “Kurtlar Vadisi”nin setindeki sıra dışı deneyimini ve Türk dizi sektöründeki uluslararası etkisini bir kez daha gündeme getirdi.