Şebinkarahisar’da MHP’den adaylığını açıklayan Prof. Dr. Mustafa Zahir Bakıcı seçim çalışmalarına başladı

AnasayfaManşet

Şebinkarahisar’da MHP’den adaylığını açıklayan Prof. Dr. Mustafa Zahir Bakıcı seçim çalışmalarına başladı

Paylaş

MHP Şebinkarahisar Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mustafa Zahir Bakıcı, parti yöneticileriyle birlikte resmi kurumları, sivil toplum örgütlerini ve esnafı ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bakıcı, sık sık halkla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor ve ilçeye hizmet etme amacıyla önerileri not alıyor.

Adaylığıyla ilgili açıklamada bulunan Bakıcı, “Yıllardır gurbette olsam da ilçemle ve hemşerilerimle bağlarımı hep sürdürdüm. Biz bu memleketin çocuklarıyız. İlçemizin her geçen gün bir önceki gününü aratması hepimizi üzmektedir. Artık yeter. Halkımızın isteği üzerine memleketimize siyaset yapmaktan öte hizmet vermeye geliyoruz. İnşallah Milletvekilimiz Ertuğrul Gazi Konal’la, il ve ilçe teşkilatlarımızla el birliği içinde seçimi kazanarak bu hizmet özlemimizi gidereceğimize inanıyoruz. Şebinkarahisar bunu fazlasıyla hak etmektedir. El birliği ve güç birliği ile hiçbir ayrım yapmadan ilçemiz için gerekli hizmetleri almak zorundayız. Bunu sağlamak için de halkımızın desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Seçimi alma şansı yüksek

Adaylığı açıklandıktan sonra ilçeye gelişinde davullu-zurnalı coşkulu bir törenle karşılanan Mustafa Zahir Bakıcı’yı karşılayanlar arasında her partiden isimlerin bulunması ve halkın da büyük ilgi göstermesi olumlu yankı uyandırdı. Bu görüntüler, “Yüksek okulun ilçemize kurulmasını sağlayan Mustafa Zahir Bakıcı Hoca’mızın MHP’den aday gösterilmesi tam isabet. Seçimi alma şansı çok yüksek” yorumlarını da beraberinde getirdi.