Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği’nden İnan Güney Başkan’a Ziyaret

AnasayfaYerel Haber

Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği’nden İnan Güney Başkan’a Ziyaret

Paylaş

Dernek Başkanımız Mehmet Şimşek ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, Çekmeköy Belediyesi Meclis Başkan vekili Bora Kılıç, Vakıf Başkanımız Hasan Satıcı ve yönetim kurulu üyeleri, İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri ve Sütlüce Mahallesi Muhtarımız Mehmet Yavuz ile birlikte bugün Beyoğlu Belediye Başkanı seçilen Sn. İnan Güney’i makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Nezaket Ziyaretinde Dilekler Sunuldu

Heyetimizi misafir eden İnan Güney Başkan’a nezaket ziyaretimizde gösterdiği misafirperverlik için teşekkür eden Başkan Mehmet Şimşek, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

Beyoğlu’na Katkıda Bulunma Umutları

Ziyarette, Beyoğlu’nun gelişmesi ve güzelleşmesi için İnan Güney Başkan’a her türlü desteğin verileceği vurgulandı. Dernek ve vakıf olarak Beyoğlu’na katkıda bulunmak için hazır olduklarını ifade eden heyet, İnan Güney Başkan’ın çalışmalarına olan inançlarını dile getirdi.

Başkan Güney’den Teşekkür

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, sivil toplum kuruluşlarının ve mahalle muhtarlarının her zaman yanında olacağını söyledi. Beyoğlu’nu birlikte daha güzel bir hale getirmek için çalışacaklarını ifade eden Güney, heyette bulunanlara da teşekkür etti.