Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği 60. Yılında!

AnasayfaYerel Haber

Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği 60. Yılında!

Paylaş

Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği’nin gerçekleştirdiği divan toplantısı yapıldı.  İstanbul Şebinkarahisar Vakfı, Sanayici ve İş Adamları Derneği, Şebinkarahisar Kültür ve Dayanışma Derneği, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği, bölge dernekleri, köy ve mahalle derneklerinin saygıdeğer başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun katılım gösterdiği divan toplantısı 28 Nisan 2024 tarihinde Bostancı Green Park Otel’de gerçekleşti.

Vali Kalkancı Toplantıyı Onurlandırdı

Saygıdeğer Valimiz Sn. Nurullah Naci Kalkancı’nın da onurlandırdığı toplantıda, divan başkanlığını Ruhi Yavuz, divan heyetini ise Özgür Kılıç ve Özge Asıl üstlendi. Toplantıya meclis üyeleri, eski dernek başkanları, gençlik kolları yönetim kurulu, muhtarlar, basın mensupları ve misafirler de katıldı.

 Şebinkarahisarlılar Bostancı’da Buluştu

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mehmet Şimşek, yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek önümüzdeki süreçte daha da güçlenerek hemşerilerine daha güzel hizmetlerde bulunacaklarını belirtti.

19 Mayıs Kutlamaları ve Dostluk Turnuvası

Gündemde yer alan Şebinkarahisar’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama şehrimizde Kültür etkinliklerinin yapılmasına dair dernek başkanları görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Toplantıda ayrıca kuruluşunun 60. yılı anısına köy ve mahalle dernekleri arasında dostluk, kardeşlik ve dayanışma amacıyla futbol turnuvası düzenlenmesi kararı alındı.

Kapanış Konuşması ve 19 Mayıs’a Davet

Kapanış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mehmet Şimşek, 15-19 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 19 Mayıs Kültür etkinliklerine katılmaya tüm köy ve mahalle dernek başkanlarını davet etti.