Şebinkarahisar OSB İçin Giresun’da Destek Görüşmeleri Başladı!

AnasayfaYerel Haber

Şebinkarahisar OSB İçin Giresun’da Destek Görüşmeleri Başladı!

Paylaş
Şebinkarahisar’da kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için Giresun ve Şebinkarahisar ziyaretleri başladı. ŞEBİNSİAD heyeti, ilk olarak Giresun Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret etti.

Giresun Sanayi ve Ticaret Odası’ndan Destek

ŞEBİNSİAD heyeti, Giresun Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret ederek Şebinkarahisar OSB projesine ilişkin görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyarette ŞEBİNSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Demir de yer aldı.

Nazik Ev Sahipliği ve Tam Destek

Giresun Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ŞEBİNSİAD heyetini nazikçe karşıladı ve Şebinkarahisar OSB projesine tam desteğini sundu. Şebinkarahisar’ın kalkınması için OSB’nin önemli bir yatırım olduğunu belirten Çakırmelikoğlu, projenin hayata geçirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

ŞEBİNSİAD’dan Teşekkür

ŞEBİNSİAD Başkanı Müjdat Karayılan, Giresun Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na nazik ev sahipliği ve OSB projesine verdiği tam destek için teşekkürlerini iletti. Karayılan, Şebinkarahisar OSB’nin hayata geçirilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini ve projenin tamamlanmasıyla birlikte Şebinkarahisar’ın kalkınmasında önemli bir rol oynayacağına inandıklarını söyledi.