Samsunspor Trabzonspor Maçının Bilet Fiyatları Belli Oldu

AnasayfaSpor

Samsunspor Trabzonspor Maçının Bilet Fiyatları Belli Oldu

Süper Lig'in kritik mücadelelerinden biri olan Samsunspor - Trabzonspor maçının bilet fiyatları ve satış detayları netleşti. Taraftarlar, heyecan dolu bu karşılaşmayı izlemek için biletlerini şimdiden ayırtabilirler.

Paylaş

Süper Lig’in heyecan dolu mücadelelerinden biri olan Samsunspor – Trabzonspor maçının bilet fiyatları ve satış detayları belli oldu. Karşılaşma, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bilet fiyatları kale arkası için 155 TL, Doğu (Maraton) alt-üst için 300 TL, B Batı alt-üst için 850 TL, A Batı alt-üst için bin TL, VIP için 2 bin TL olarak belirlendi. Trabzonspor taraftarları için ise bilet fiyatı 200 TL olarak açıklandı.

Kadınlar ve çocuklar için kale arkası biletlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak. Biletler yarın saat 11.00’den itibaren satışa çıkacak. Öncelikli alım hakkı, Samsunspor passolig kart sahiplerine verilecek. Maç öncesi, Samsunspor logolu kart sahipleri 24 saat önce, diğer logolu kart sahipleri ise maç günü biletlerini temin edebilecekler. Bu önemli mücadeleyi stadyumda izlemek isteyen taraftarlar, biletlerini erken alarak yerlerini garantileyebilirler.