Samsun’dan Fevzi Apaydın’a Tam Destek

AnasayfaGündem

Samsun’dan Fevzi Apaydın’a Tam Destek

Samsun’daki şoför esnafı, TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın’a desteklerini kahvaltıda gösterdi. Apaydın, "Şoför sevdiklerini tam sever" dedi.

Paylaş

4 Temmuz 2025 Perşembe günü Ankara’da gerçekleşecek olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Olağanüstü Kongresi öncesi, Samsun ve ilçelerindeki oda başkanları ve yöneticiler, TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın’a kahvaltıda tam destek verdi.

“Şahsıma Verilen Kıymetin Farkındayım”

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, kahvaltıda oda başkanları ve yöneticilerine hitap ederek, “Değerli hemşerilerim, sizlerin sevgi ve teveccühüne mazhar oldum. Samsun il ve ilçelerinden gelerek Genel Kurul yolunda şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı her bir Samsun Şoför Oda Başkanıma ve Yönetim Kurulu Üyesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi. Rahatsızlıkları nedeniyle katılamayan oda başkanlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

“Hiçbir Ayrım Yapmadan Hizmet Ettim”

Apaydın, teşkilatın içinden biri olarak şoför esnafına hizmet ettiğini vurguladı. “Ben bu teşkilatın içinden gelen birisiyim. Benim arkamdaki tek güç şoför esnafıdır. Bu güç sayesinde başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır. Toplantıya katılan oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hiçbir ayrım yapmadım, ben sizlere inandım, sizler de bana inandınız. Şoförler sevdiklerini tam sever, inandıklarına sonuna kadar sahip çıkar” diye konuştu.

Toplantının Önemli Konuları

Apaydın, konuşmasında şoförlerin sorunlarına değindi ve çözüm yollarını tartıştı. Şoför esnafının destekleriyle güç bulduğunu belirterek, tüm şoförlere teşekkürlerini iletti. “Şoför esnafının birliği ve beraberliği sayesinde her zorluğun üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.