Samsun’da Tarlaya Devrilen Otomobildeki Çift Ağır Yaralandı

AnasayfaGündem

Samsun’da Tarlaya Devrilen Otomobildeki Çift Ağır Yaralandı

Samsun'un Alaçam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, emekli öğretmen Ali Kenan Gören ve eşi Emine Gören ağır yaralandı. Çiftin aracı, Samsun-Sinop kara yolunda kontrolden çıkarak tarlaya devrildi.

Paylaş

Samsun’un Alaçam ilçesinde, Samsun-Sinop kara yolu Gökçeboğaz Mahallesi mevkiinde trajik bir trafik kazası yaşandı. Emekli öğretmen Ali Kenan Gören (74) yönetimindeki 16 JVK 61 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Kazada, sürücü Gören ve yanında bulunan eşi Emine Gören (74) ağır yaralandı.

Kaza, çevredekiler tarafından fark edilmesi üzerine derhal yetkililere bildirildi. Olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralı çift, daha sonra Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar, her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti.

Kazanın ardından polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulunarak kazanın nasıl meydana geldiğini araştırmaya başladı. Ali Kenan Gören ve eşi Emine Gören’in, Trabzon’dan Bursa’ya gitmek üzere yola çıktıkları sırada bu korkunç kazayla karşılaştıkları öğrenildi.

Yetkililer, sürücüleri özellikle uzun yolculuklarda daha dikkatli olmaları konusunda uyarırken, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.