Samsun’da Silahlı Saldırı Oto Döşemeci Öldü

AnasayfaGündem

Samsun’da Silahlı Saldırı Oto Döşemeci Öldü

Samsun'un Canik ilçesinde çay ocağında silahlı saldırıya uğrayan oto döşemeci Asım Cerrah hayatını kaybetti. Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Paylaş

Samsun’un Canik ilçesi Yeni Mahalle Gülsan Sanayi Sitesi 46. Sokak’ta, oto döşemeci Asım Cerrah, iş yerinin karşısındaki çay ocağında silahlı saldırıya uğradı. Olayın ardından ağır yaralanan Cerrah, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Saldırgan Kaçtı

Polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda, saldırıyı S.T. isimli şahsın gerçekleştirdiği belirlendi. Saldırganın olay yerinden kaçtığı araç, Tekkeköy ilçesinde jandarma bölgesinde terk edilmiş olarak bulundu. Saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Kardeşinin Suç Geçmişi

Asım Cerrah’ın kardeşinin ise Samsun ve Trabzon’da işlenen iki ayrı cinayetle ilgili olarak cezaevinde olduğu öğrenildi. Bu durum, olayın arka planında başka sebeplerin olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

Soruşturma Başlatıldı

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silahlı saldırganı yakalamak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Olayla ilgili soruşturma ise tüm hızıyla devam ediyor.

Asım Cerrah Samsun