Samsun’da Pompalı Tüfekle Üç Kişiyi Yaralayan Şahıs Yakalandı

AnasayfaGündem

Samsun’da Pompalı Tüfekle Üç Kişiyi Yaralayan Şahıs Yakalandı

Samsun'da pompalı tüfekle üç kişiyi yaralayan ve üzerinde 22 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Paylaş

Samsun’un İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde gerçekleşen şiddet olayında, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu üç kişi yaralandı. Olay, 11 gün önce saat 20.45 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 20 yaşındaki B.A., 18 yaşındaki kardeşi M.A. ve arkadaşları 18 yaşındaki Y.G., silahlı saldırıya uğradı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak acil tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olayın ardından firari durumda olan ve saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen 21 yaşındaki Adnan Ş.’yi takibe aldı. Kısa süren bir araştırmanın ardından Adnan Ş., yakalanarak gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgulanan şüphelinin, hırsızlık suçundan kesinleşmiş 22 yıl 2 ay 10 gün hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Adnan Ş., işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkarılan şahıs, tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Bu olay, Samsun’da suç ve suçlulukla mücadeledeki kararlılığı ve polis teşkilatının etkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.