Samsun’da Köpeklerin Saldırdığı Çocuk Hastanelik Oldu

AnasayfaGündem

Samsun’da Köpeklerin Saldırdığı Çocuk Hastanelik Oldu

Samsun'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki çocuk, kaçarken düşerek hastanelik oldu.

Paylaş

Samsun’un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde yaşanan olayda, dedesini ziyarete gelen 11 yaşındaki 5. sınıf öğrencisi Gökay Eren, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Olay sırasında köpeklerden kaçmaya çalışan çocuk, düşerek yaralandı.

Kaçarken Yaralandı

Gökay Eren, köpeklerin saldırısından kaçarken yere düştü ve yaralandı. Dede Kamil Çelik ve komşular, çocuğun yardımına koşarak durumu kontrol altına almaya çalıştı. Yaralı çocuk, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Köpek

Yaşanan Dehşet Anları

Saldırı anlarını anlatan Gökay Eren, “Sokakta 3 köpeğin saldırısına uğradım. Kaçarak kurtulmak istedim, yere düştüm. Köpek saldırmaya devam edince yerde ayağımla tekme atarak kendimi korudum” dedi.

Dede Kamil Çelik, olayın dehşetini ifade ederek, “Çocuk kendisini zor kurtardı, kafasına vurarak. Koştuk ama Allah’tan erken gittik, çocuğu parçalarlardı” diye konuştu. Çocuğun hastanedeki tedavisi devam ederken, ailesi polise şikayette bulundu.

Güvenlik Önlemleri ve Toplumsal Duyarlılık

Bu tür olayların tekrarlanmaması için yetkililerin sokak köpekleri konusunda önlem alması ve toplumun daha duyarlı olması gerekmektedir. Yaşanan bu üzücü olay, çocukların sokaklarda güvenle oynayabilmeleri için alınması gereken önlemleri bir kez daha gündeme getirdi.