Samsunda Karısını Vuran Adam İntihar Etti

AnasayfaGündem

Samsunda Karısını Vuran Adam İntihar Etti

Samsun'un Bafra ilçesinde, boşanma sürecindeki bir adam, tartıştığı eşini silahla yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu. Olay, polis ve sağlık ekiplerinin hızla müdahalesiyle sonuçlandı; her iki tarafın da sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Paylaş

Samsunda Karısını Vuran Adam İntihar Etti… Samsun’un Bafra ilçesinde, boşanma aşamasındaki bir adam, yaşanan bir tartışmanın ardından karısını silahla yaralayarak kendi hayatına kast etti. Olay, Kemal Paşa Mahallesi’nde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, İsmail Y. (70) ile eşi Yıldız Y. (43) arasında yaşanan tartışma kısa sürede şiddet olayına dönüştü. İsmail Y., tartışmanın büyümesi üzerine eşine silahla iki el ateş ederek onu başından ve göğsünden ağır yaraladı.

Samsunda Karısını Vuran Adam İntihar Etti

Yaralanan Yıldız Y., olay yerine hızla intikal eden sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından, durumunun ciddiyeti nedeniyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne sevk edildi.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan İsmail Y.’yi bulmak için geniş çaplı bir arama başlattı. Kısa süre içinde, zanlının evinde aynı silahla intihar girişiminde bulunduğu tespit edildi. Başından yaralı olarak bulunan İsmail Y., özel bir hastaneye kaldırıldı ve daha sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

video
play-sharp-fill