Samsun’da Dehşet: Bilezikleri İçin 39 Bıçak Darbesiyle Öldürüldü!

AnasayfaAsayis

Samsun’da Dehşet: Bilezikleri İçin 39 Bıçak Darbesiyle Öldürüldü!

Samsun'da Kader Yıldırım, eşinin kuzeni tarafından 39 bıçak darbesiyle öldürüldü. Zanlı Mehmet I., çaldığı bileziklerle borcunu ödemek için cinayeti işlediğini itiraf etti.

Paylaş

Samsun’un Atakum ilçesi Balaç Mahallesi’nde meydana gelen korkunç olayda, 2 çocuk annesi Kader Yıldırım, eşinin kuzeni Mehmet I. tarafından 39 bıçak darbesiyle öldürüldü.

Olay, dün Atakum ilçesi Balaç Mahallesi 1040. sokaktaki bir sitenin 13. katında gerçekleşti. Kader Yıldırım’a telefonla ulaşamayan eşi Fatih Yıldırım, eve geldi. Komşusundan aldığı tornavida ile yangın merdivenindeki kapıyı açan Fatih Yıldırım, eşini kanlar içinde buldu.

Bilezikler Çalındı

Fatih Yıldırım’ın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Kader Yıldırım’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yıldırım’ın cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna götürülürken, Fatih Yıldırım ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. İlk ifadesinde, eşinin kolundaki bileziklerin çalındığını belirtti.

300 Bin Lira Borç İçin Cinayet

Polis, yaptığı araştırmalar sonucunda cinayetin aynı binanın 3. katında oturan ve Fatih Yıldırım’ın halasının oğlu Mehmet I. tarafından işlendiğini tespit etti. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Mehmet I., bilezikleri de ele geçirildi. Zanlı, başka birine olan 300 bin lira borcunu ödemek için bilezikleri çalmak amacıyla cinayeti işlediğini itiraf etti.

Soruşturma Devam Ediyor

Kader Yıldırım’ın ilk otopsisinde vücudunda 39 bıçak darbesi tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.