Yine Deniz Faciası: Baba Öldü Oğlu Yoğun Bakımda

AnasayfaYerel Haber

Yine Deniz Faciası: Baba Öldü Oğlu Yoğun Bakımda

Samsun'un Atakum sahilinde kaybolan Abdullah Taşlıtepe'nin cesedi bulundu. Boğulma tehlikesi geçiren oğlu Davut Taşlıtepe'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Paylaş

 

Samsun’un Atakum sahilinde kaybolan Abdullah Taşlıtepe’nin cansız bedeni bulunurken, boğulma tehlikesi atlatan oğlu Davut Taşlıtepe’nin yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Hafta Sonu Tatili Faciayla Sonuçlandı

Çorum’dan hafta sonu tatili için Samsun’a gelen Taşlıtepe ailesi, denize girme kararı aldı. Abdullah Taşlıtepe ve oğlu Davut Taşlıtepe (24), şiddetli rüzgarın etkili olduğu Atakum sahilinde serinlemek için denize girdi. Ancak kısa süre sonra gözden kayboldular.

Davut Taşlıtepe’nin Kurtarılması

Davut Taşlıtepe, çevredekilerin yardımıyla hızlıca sudan çıkarıldı. 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne kaldırıldı. Davut Taşlıtepe’nin solunum yetmezliğinden dolayı yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Baba Abdullah Taşlıtepe’nin Aranması

Abdullah Taşlıtepe için Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği’ne bağlı dalgıç polisler ve sahil güvenlik ekipleri tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Dalgakıranın Altında Cansız Bedeni Bulundu

Abdullah Taşlıtepe’nin (48) cesedi, denize girdikleri yerin yakınlarındaki dalgakıranların dibinde bulundu. Ekipler tarafından kimliği tespit edilen ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı’na kaldırıldı.

Yoğun Bakımda Tedavi Sürüyor

Davut Taşlıtepe, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor.