Samsun Ayvacık’ta 10. Geleneksel Bahar Şenliği

AnasayfaGündem

Samsun Ayvacık’ta 10. Geleneksel Bahar Şenliği

Ayvacık'ta düzenlenen 10. Geleneksel Bahar Şenliği, 17 Haziran Pazartesi saat 13.00'da başlıyor. Etkinlikte konserler, horon gösterisi ve hediye çekilişleri olacak.

Paylaş

Samsun’un Ayvacık ilçesinde geleneksel hale gelen Bahar Şenliği’nin 10’uncusu, Kurban Bayramı’nın 2’nci günü olan 17 Haziran Pazartesi günü saat 13.00’da Orhangazi Mahallesi Saat Kulesi Yanı Karavan Park Alanı’nda gerçekleşecek.

Etkinlik Programı

Ayvacık Ziraat Odası ve Meclis Üyeleri, Ayvacık Belediyesi, Ayvacık mahalle muhtarları ve Ayvacık Yerel Eylem Grubu Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen etkinlik, Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı’nın açılış konuşmaları ile başlayacak.

Horon Gösterisi ile Başlayacak

Açılış konuşmalarının ardından Ata Dans Organizasyon Horon Ekibi’nin gösterisiyle şenlik resmen başlayacak. Geleneksel dansların sergileneceği bu gösteri, katılımcılara keyifli anlar yaşatacak.

Konserlerle Coşku Devam Edecek

Günün devamında Türk Halk Müziği sanatçıları Hande Uyar, Zeynep Özdeş, Ferhat Hantal ve Şeyda Karadeniz, Karadeniz’in sevilen sanatçılarından Şevki Kasapoğlu sahne alacak. Bu konserler, şenliğe katılanlara unutulmaz anlar yaşatacak.

Ağalık Yarışı ve Sürpriz Hediyeler

Etkinlikte ayrıca geleneksel Ağalık Yarışı yapılacak ve sürpriz hediye çekilişleri gerçekleştirilecek. Katılımcılar, yarışmalara ve çekilişlere katılarak çeşitli ödüller kazanma şansına sahip olacak.

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Bahar Şenliği, hem bölge halkını bir araya getirecek hem de misafirlere keyifli bir bayram günü yaşatacak. Tüm halkımız davetlidir.