Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca mazbatasını aldı

AnasayfaGündem

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Salıpazarı ilçesinde Belediye Başkanı olarak seçilen Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) adayı Refaettin Karaca, düzenlenen törenle mazbatasını aldı. BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç'un da katıldığı törende Başkan Karaca, adalet vurgusu yaparak, Salıpazarı halkına hizmet sözü verdi.

Paylaş

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Salıpazarı ilçesinde Belediye Başkanı olarak seçilen Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Refaettin Karaca, resmi görevine başlamak üzere düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Törene, BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç da katılım gösterdi.

Refaettin Karaca

Törenin ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Refaettin Karaca, seçim sürecinde kendisine destek olan parti teşkilatına ve Salıpazarı halkına teşekkürlerini iletti. Karaca, seçim sürecinde yaşanan itirazların ardından sonuçların lehlerine dönmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, adaletin önemine vurgu yaptı. Karaca, “İyi ki adalet var. Adaletten ayrılmayacağız ve beytülmala el uzatmayacağız. Halkımız bize güvensin. Beş yıl boyunca Salıpazarı’na hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç ise, Salıpazarı halkının göstermiş olduğu teveccüh için teşekkür ederek, yeni dönemde Belediye Başkanı Karaca’ya destek olacaklarını ve Salıpazarı’nın kalkınması için çalışacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Refaettin Karaca’nın mazbatasını almasıyla birlikte Salıpazarı’nda yeni bir dönem başlarken, halkın beklentileri ve umutları da yeni yönetimle birlikte yükselişe geçti. Başkan Karaca’nın vurguladığı adalet, şeffaflık ve hizmet odaklı yaklaşımının, ilçenin geleceği için pozitif etkiler yaratması bekleniyor.