Rus Turistlerin 3 Aylık Aranın Ardından Samsun’a Dönüşü

AnasayfaYaşam

Rus Turistlerin 3 Aylık Aranın Ardından Samsun’a Dönüşü

Astoria Grande gemisi, 3 aylık bir aranın ardından 898 Rus turistle Samsun Limanı'na demir attı. Şehri gezmek ve alışveriş yapmak için Samsun'a gelen turistler, uzun bir aradan sonra tekrar bu güzel şehre adım atmış olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Paylaş

Samsun Limanı’na demirleyen Astoria Grande isimli kruvaziyer gemisi, 898 Rus turistle birlikte yeniden şehre dönüş yaptı.

Astoria Grande, mürettebatıyla birlikte toplam bin 336 kişilik kafilesiyle Samsun’a ulaştı. Son olarak 18 Ocak’ta Samsun’u ziyaret eden gemi, bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Amasra’dan yola çıkarak tekrar Samsun’a geldi.

Rus turistlerin, Sochi Limanı’ndan hareket ederek Türkiye’deki çeşitli illeri gezdikten sonra Samsun’a ayak basmalarıyla şehirde bir hareketlilik yaşandı. Turistler, gün boyunca şehri gezerek alışveriş yapacaklarını belirtirken, uzun bir aradan sonra tekrar Samsun’a gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Kruvaziyer gemisinin bundan sonra 2 haftada bir Samsun’a geleceği öğrenilirken, akşam saatlerinde Samsun’dan ayrılarak Trabzon’a gitmesi planlanıyor.