Ritz-Carlton’ın Yeni Süperyatı Ilma Lüksün Zirvesini Zorluyor!

AnasayfaMagazin

Ritz-Carlton’ın Yeni Süperyatı Ilma Lüksün Zirvesini Zorluyor!

Ritz-Carlton'ın yeni süperyatı Ilma, lüks ve konforun zirvesinde bir deniz yolculuğu deneyimi sunuyor. 240 metre uzunluğundaki Ilma, 448 misafirine unutulmaz bir seyahat vaat ediyor.

Paylaş

Ritz-Carlton, ultra lüks süper yat filosuna yeni bir yıldız daha ekledi: Ilma. 240 metre uzunluğundaki bu yüzen saray, 448 misafirine benzersiz bir deniz yolculuğu deneyimi sunmak için tasarlandı.

Ilma’nın İç Mekanları: Konfor ve Zarafetin Buluştuğu Nokta

Ilma’nın iç mekanları, konfor ve zarafetin mükemmel bir uyumunu yansıtıyor. Her biri panoramik pencerelere ve özel terasa sahip 224 süit, misafirlerin ihtiyaçlarına göre uyarlanabilen çok yönlü bir tasarım sunuyor. Süper yatın 10 güvertesinde, canlı eğlence alanları, güneşlenme terasları, ana havuz, havuz barı ve açık hava LED ekranı gibi birçok olanak bulunuyor.

Mükemmel Bir Yeme-İçme Deneyimi

Ilma’da misafirler, beş farklı restoranda dünya mutfaklarından lezzetlerin tadını çıkarabilir, yedi farklı barda serinletici içeceklerle keyifli vakit geçirebilirler. Toronto merkezli lüks tasarım firması Chapi Chapo Design tarafından tasarlanan “Beach House” ise Perulu ve Pan-Latin esintili mutfağı ve özel kokteylleriyle öne çıkıyor.

Ritz-Carlton Spa ve Fitness Alanları

Ilma’da 11 odalı ve beş açık hava stüdyosuna sahip Ritz-Carlton Spa, misafirlerin rahatlamaları ve yenilenmeleri için ideal bir ortam sunuyor. Spor tutkunları ise son teknoloji fitness alanlarında formlarını koruyabilirler.

Ilma’nın Rota Planı

Ilma, ilk seferine Eylül 2024’te Monte Carlo’dan Roma’ya yapacağı yedi gecelik bir yolculukla başlayacak. Akdeniz ve Karayipler’deki diğer popüler destinasyonların yanı sıra, 2025 yaz sezonunda Kuzey ve Baltık Denizlerinde de seferler düzenleyecek olan Ilma, Ritz-Carlton Yacht Collection için bir ilke imza atacak.

Ritz-Carlton Yacht Collection Filosu Genişliyor

Ilma, Ritz-Carlton Yacht Collection filosundaki ikinci yeni süper yat. Filoda ayrıca 2022’de denize indirilen Evrima ve 2025’te denize açılacak Luminara da bulunuyor. Ritz-Carlton, lüks deniz seyahati deneyimini daha fazla misafire ulaştırmak için filosunu genişletmeye devam ediyor.