1 Milyar Dolar İhracat Hedefleyen PROMOGİFT İstanbul Fuarı!

AnasayfaEkonomi

1 Milyar Dolar İhracat Hedefleyen PROMOGİFT İstanbul Fuarı!

PROMOGIFT İstanbul, sektördeki en son yenilikleri ve ticari fırsatları sunmak için hazır. 31 Ekim'den itibaren Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleşecek olan etkinlik, yerli ve uluslararası katılımcılar için bir buluşma noktası olacak.

Paylaş

PROMOGIFT İstanbul, kurumsal tanıtım ve promosyon çözümleri sunan sektörün önde gelen fuarları arasında yer alarak, 31 Ekim’de kapılarını açıyor. Informa Markets tarafından PROMASİAD işbirliğinde düzenlenen etkinlik, Tüyap Beylikdüzü’nde 3 Kasım’a kadar devam edecek.

Fuar, tekstil ürünleri, hediyelik eşyalar, kırtasiye ve ofis aksesuarları, teknoloji ve elektronik eşyalar gibi geniş bir ürün yelpazesini içeriyor. PROMOGIFT İstanbul, sektördeki yenilikleri ve trendleri bir araya getirerek, katılımcı firmalara ulusal ve uluslararası ölçekte ticari fırsatlar sunuyor.

PROMOGIFT İstanbul’a, yerli ve yabancı 6 binin üzerinde alıcının yanı sıra 110’dan fazla firma katılacak. Bu etkinlik, sektördeki büyümeyi desteklemek ve 1 milyar dolarlık ihracat hedefine doğrudan katkıda bulunmak için önemli bir platform sağlayacak.

PROMASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karatemiz, fuarın, sektörün uluslararası alandaki varlığını güçlendirmek ve yeni işbirlikleri kurmak isteyenler için bir fırsat olduğunu belirtti. Katılımcılar, ürünlerini tanıtarak, siparişler alarak ve ticari işbirlikleri gerçekleştirerek etkinlikten en iyi şekilde faydalanmayı hedefliyor.