Para Politikası Kurulu Toplantı Tarihlerini Değiştirdi

AnasayfaGündem

Para Politikası Kurulu Toplantı Tarihlerini Değiştirdi

Paylaş

TCMB, temmuz ve ağustos aylarındaki Para Politikası Kurulu toplantı tarihlerinde değişiklik yaptı. Yeni tarihleri öğrenmek için tıklayın!

Toplantı Tarihleri Değişti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu (PPK) toplantılarının tarihlerini değiştirdi. TCMB, internet sitesinden yaptığı duyuruda temmuz ve ağustos aylarındaki PPK toplantılarının yeni tarihlerini açıkladı.

Yeni Tarihler

25 Temmuz ve 22 Ağustos olarak ilan edilen PPK toplantıları, TCMB Başkanı Dr. Fatih Karahan’ın ilgili tarihlerde G20 Maliye Bakanları-Merkez Bankası Başkanları Toplantısı ve Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu’na katılacak olması nedeniyle sırasıyla 23 Temmuz ve 20 Ağustos olarak değiştirilmiştir.

Resmi Duyuru

TCMB tarafından yapılan resmi duyuruda, “25 Temmuz ve 22 Ağustos olarak ilan edilen PPK toplantılarının tarihleri, Başkan Dr. Fatih Karahan’ın ilgili tarihlerde G20 Maliye Bakanları-Merkez Bankası Başkanları Toplantısı ve Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu’na katılacak olması nedeniyle, sırasıyla 23 Temmuz ve 20 Ağustos olarak değiştirilmiştir” ifadelerine yer verildi.