Özcan Deniz’in Kızıl Goncalar’daki Sahnesi Sosyal Medyada Gündem Oldu

AnasayfaMagazin

Özcan Deniz’in Kızıl Goncalar’daki Sahnesi Sosyal Medyada Gündem Oldu

Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon fragmanında Özcan Deniz'in tarikatlarla ilgili sert açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Paylaş

 

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz’in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon fragmanı izleyiciyle buluştu. Fragmanda, Deniz’in canlandırdığı “Doç. Dr. Levent Alkanlı” karakterinin, tarikatlar ve cemaatlerle ilgili yaptığı sert açıklamalar büyük dikkat çekti.

Fragman Sosyal Medyada Gündem Oldu

Fragmanda yer alan, “Bütün tarikatlar ve cemaatler kapatılmalıdır” ifadesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Özellikle X platformunda çok konuşulan sahne, Özcan Deniz’in adını Trend Topic listesine taşıdı.

Yeni Sezon Merakla Bekleniyor

Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonu, izleyicilere gerilim dolu anlar vaat ediyor. Dizinin bu sezonunda, Levent’in tarikatlarla ilgili sert açıklamalarının yanı sıra, Vahit’in karanlık planları ve Meryem’in ailesinin karşı karşıya kalacağı tehlikeler de dikkat çekiyor. Merakla beklenen yeni sezonun ilk bölümü, 30 Eylül’de ekrana gelecek.

Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Geçen sezonun finalinde Cüneyd’in babası Vahit’in dönüşü herkesi şaşırtmıştı. Levent’in, yıllar sonra perişan bir halde karşısına çıkan Vahit’ten şüphelenmesi de sezon finaline damga vurmuştu. Yeni sezonda bu olayların etkileri ve karakterlerin karşı karşıya kalacağı yeni zorluklar izleyiciyi bekliyor.

Kızıl Goncalar’ın Konusu

Dizi, seküler bir Atatürkçü olan Levent ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in kaderlerinin nasıl kesiştiğini ele alıyor. Fikir ayrılıklarına rağmen, “evlat” konusu ele alındığında annelik ve babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiliyor.

Kızıl Goncalar, yönetmen Ömür Atay’ın yönettiği ve senaryosunu Necati Şahin’in yazdığı bir dizi olup, Özcan Deniz ve Özgü Namal başrolleri paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan gibi isimler de yer alıyor.