Özcan Deniz’den Kardeşine Sert Yanıt: Video Hâlâ Duruyor

AnasayfaMagazin

Özcan Deniz’den Kardeşine Sert Yanıt: Video Hâlâ Duruyor

Özcan Deniz, kız kardeşi Yurda Güler'in açıklamalarına sert yanıt verdi. Deniz, kardeşinin evli bir adamla ilişkisi olduğunu ve bu durumu belgeleyen bir video olduğunu iddia etti.

Paylaş

 

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, ailesiyle yaşadığı gerginlikleri sosyal medyaya taşıdı. Kız kardeşi Yurda Güler’in eşi Samar Dadgar’ı hedef almasına sert tepki gösteren Deniz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme oturdu.

Elinde Video Olduğunu İddia Etti

Özcan Deniz, kız kardeşinin evli bir adamla ilişki yaşadığını öne sürerek, elinde bu durumu belgeleyen bir video olduğunu açıkladı. Deniz, “Sen her zaman ailenin en saygısızı ve sinsisiydin. Ama merak etme! Senin ve birlikte olduğun o evli barklı adam için hazırladığım video duruyor” diyerek, kız kardeşine gözdağı verdi.

Kardeşler Arasında Gerilim

Özcan Deniz’in kardeşi Yurda Güler, yaşanan aile içi tartışmalardan İranlı gelin Samar Dadgar’ı sorumlu tuttu. Güler, Dadgar’ın ilk evliliği bitmeden Türkiye’ye gelerek Deniz’in hayatına girdiğini iddia etti.

Samar Dadgar Sessiz Kalmadı

Tüm bu suçlamalara karşı Samar Dadgar, “O seviyeye düşmeyeceğim. Mutluluğumla meşgulüm, isteyen istediğini desin” diyerek, polemiklere girmeyeceğini belirtti.