Özcan Deniz’in Çocuk Konusundaki Açıklaması Sosyal Medyada Tepki Çekti

AnasayfaMagazin

Özcan Deniz’in Çocuk Konusundaki Açıklaması Sosyal Medyada Tepki Çekti

Özcan Deniz'in, eşi Samar Dadgar'a doğum günü partisinde çocuk sorusuna verdiği yanıt, sosyal medyada büyük tepki topladı. Ünlü sanatçının sözleri tartışma yarattı.

Paylaş

 

Özcan Deniz, Mart 2018’de Feyza Aktan ile evlenmiş ve aynı yılın nisan ayında oğlu Kuzey’in doğumuyla ilk kez baba olma heyecanını yaşamıştı. Ancak 2019’da olaylı bir şekilde Feyza Aktan’dan boşanan Deniz, geçen yıl hayatını Samar Dadgar ile birleştirdi.

Eşine Sürpriz Doğum Günü Partisi

Özcan Deniz, önceki akşam 30 yaşına basan eşi Samar Dadgar için bir doğum günü partisi düzenledi. 53 yaşındaki şarkıcı, parti çıkışında muhabirlerin çocuk sorusuyla karşılaştı ve dikkat çeken bir yanıt verdi.

“Onlar Gençken Ben Yaşlı Olmak İstemiyorum”

Özcan Deniz, muhabirlerin “Yeni bir çocuk planınız var mı?” sorusuna, “53 yaşındayım. Eşim Samar ve oğlum Kuzey benim her şeyim. Ancak, onların gençlik yıllarında ben yaşlı olmak istemiyorum. O yüzden bir çocuk daha dünyaya getirip 70’lerime dayanmak istemiyorum,” diyerek yanıt verdi.

Sosyal Medyada Tepki Yağdı

Deniz’in bu açıklaması, sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı. “Bu nasıl bir bencillik”, “Sizin nasıl baba olma hakkınız varsa onun da anne olma hakkı var” gibi eleştiriler yöneltildi. Birçok kullanıcı, Özcan Deniz’in yaş farkını göz önünde bulundurarak daha düşünceli olması gerektiğini savundu.