Ordu’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

AnasayfaGündem

Ordu’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

Ordu’da gerçekleştirilen polis operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı, 15 kişi hakkında ise adli işlem başlatıldı. Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında yapılan operasyonda, çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Paylaş

Ordu’da uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda polis ekipleri tarafından önemli bir adım atıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik yoğun bir çalışma yürüttü. Bu çalışmaların bir parçası olarak yapılan operasyonda 22 gram esrar, 15 gram metamfetamin, 27 adet sentetik ecza, 1 gram kokain ve 2 adet ecstasy maddesi ele geçirildi.

Operasyon kapsamında, ikametlerinde 7 gram metamfetamin, 5 gram esrar maddesi, 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu kullanma aparatı bulunan 2 şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şahıslardan 2’si tutuklandı. Ayrıca, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 15 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini ve bu tür suçlarla mücadelede kesintisiz bir çaba sarf edileceğini belirtti. Bu operasyonun, uyuşturucu ticaretine ve kullanımına yönelik ciddi bir darbe olduğu vurgulandı.