Ordu’da Öğretmenin Çarptığı 7 Yaşındaki Miray Arslan Hayatını Kaybetti

AnasayfaYerel Haber

Ordu’da Öğretmenin Çarptığı 7 Yaşındaki Miray Arslan Hayatını Kaybetti

Ordu'da okul bahçesinde öğretmen tarafından çarpılan 7 yaşındaki Miray Arslan, Giresun’un Piraziz ilçesinde toprağa verildi. Adli ve idari soruşturma devam ediyor.

Paylaş

 

Ordu’nun Altınordu ilçesinde, okul bahçesinde meydana gelen kazada 7 yaşındaki öğrenci Miray Arslan hayatını kaybetti. Miray Arslan, memleketi Giresun’un Piraziz ilçesinde toprağa verildi.

Cenaze Töreni Bozat Köyü’nde Düzenlendi

Miray Arslan için Piraziz ilçesine bağlı Bozat köyünde cenaze töreni düzenlendi. Bozat köyü Eski Camii’nde yapılan törende, Arslan’ın ailesi ve yakınları bir araya geldi. Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, adli ve idari soruşturmanın sürdüğünü belirterek, “Küçük çocuklar günahsız ve cennetliktir. Eğitim camiası olarak üzüntümüzü paylaşıyoruz. Aileye sabır diliyoruz,” dedi.

Olayın Ayrıntıları

Olay, Ordu’nun Altınordu ilçesi Saray Mahallesi’ndeki Gazi İlkokulu-Ortaokulu’nda gerçekleşti. Öğretmen Banu Kaya’nın yönetimindeki 52 BK 790 plakalı otomobil, uyum haftası nedeniyle okulda bulunan Miray Arslan’a çarptı. Kazada ağır yaralanan Arslan, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Soruşturma Devam Ediyor

Adli ve idari soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, olayın tüm yönleriyle araştırıldığı ifade edildi.