Ordu’da Bir Garip Olay! Güvenlik Görevlisi Temizlik Personelini Bıçakladı

AnasayfaAsayis

Ordu’da Bir Garip Olay! Güvenlik Görevlisi Temizlik Personelini Bıçakladı

Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde güvenlik görevlisi, husumetli olduğu temizlik personelini bıçaklayarak yaraladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Paylaş

 

Olay, 3 Ekim 2024 tarihinde saat 11.00 sıralarında Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Orhan G. (45), aynı hastanede temizlik görevlisi olan Mehtap Gümüş (37) ile poliklinik servisinin önünde karşılaştı.

Tartışma ve Saldırı

İddialara göre, Orhan G. ve Mehtap Gümüş arasında daha önceden var olan bir husumet nedeniyle tartışma başladı. Tartışma sırasında Orhan G., yanında taşıdığı bıçakla Mehtap Gümüş’ü yaraladı.

Yakınının Müdahalesi

Saldırı sırasında Mehtap Gümüş’ün yanında bulunan yakını Mustafa Gümüş, duruma müdahale etmek istedi. Ancak arbede sırasında Orhan G. ile Mustafa Gümüş de yaralandı.

Yaralıların Durumu İyi

Mehtap Gümüş, yaralanmasının ardından hastanede tedavi altına alındı. Mustafa Gümüş ve Orhan G. ise hastanenin acil servisinde ayakta tedavi edildi. Orhan G., tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı.

Soruşturma Başlatıldı

Güvenlik görevlisi Orhan G.’nin olay günü izinli olduğu belirtildi. Mehtap Gümüş’ün durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.