Opel, 125. Yıl Dönümünde Elektrikli Araçlara Geçecek

AnasayfaOtomobil

Opel, 125. Yıl Dönümünde Elektrikli Araçlara Geçecek

125 yıl boyunca 75 milyondan fazla araç üreten Opel, şimdi de tüm modellerinde elektrikli seçenekler sunarak, 2028'e kadar Avrupa'da tamamen elektrikli bir araç yelpazesi hedefliyor. Türkiye'de de dört yeni elektrikli modelle pazara güçlü bir giriş yapacak olan Opel, sürdürülebilir ve yenilikçi mobilite yolculuğunda hız kesmiyor!

Paylaş

Rüsselsheim merkezli otomobil üreticisi Opel, otomotiv sektöründeki 125 yıllık köklü geçmişi boyunca 75 milyon aracı yollara çıkardı.

opel

Şirket, bugün de popüler modellerinden yeni nesil Opel Astra’yı üretmeye devam ediyor. Opel, 2024 yılından itibaren tüm araç modellerinde elektrikli seçenekler sunarak, 2028 yılına kadar Avrupa’da tamamen elektrikli bir araç yelpazesi hedefliyor.

Türkiye pazarında da atılımlar yapan Opel, bu yıl içinde Corsa Elektrik, Mokka Elektrik ve Astra Elektrik modellerine ek olarak dört yeni elektrikli araç modeli sunmayı planlıyor.

Opel’in bu adımları, sürdürülebilir geleceğe olan bağlılığını ve elektrikli mobiliteye geçişteki öncü rolünü gözler önüne seriyor.