Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden İİBF Mezuniyet Töreni Coşkusu

AnasayfaEğitim

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden İİBF Mezuniyet Töreni Coşkusu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılında 300 öğrencinin mezuniyetini geniş katılımlı bir törenle kutladı. İİBF mezunları, yeni hayatlarına adım atarken duygusal anlar yaşadılar.

Paylaş

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında mezun olan 300 öğrenci için coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledi. Törende, öğrenci Sosyal Yaşam Merkezi’nde yapıldı ve fakülteden birçok akademisyen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, İİBF Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan, Paraguay Konsolosu Miguel Maldonado ve öğrenci aileleri katıldı.

Mezuniyet Heyecanı

İİBF Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan, mezun olan öğrencilere yeni hayatlarına adım atarken başarılar diledi. Öğrencilere, artık öğrencilik sıfatlarının kalktığını hatırlatarak önlerindeki yeni sorumluluklarla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Bağlarımızı Güçlendiriyoruz

İİBF Mezunlar Koordinatörü Vekili Doç. Dr. Durmuş Yıldırım, mezun olan öğrencilerle kurulan bağların gelecekte de sürdürüleceğini vurguladı. Meslek hayatlarında öğrencilere destek olacaklarını belirterek, OMÜ’nün öğrencilerinin her zaman destekçisi olacağını ifade etti.

Öğrenci Perspektifinden

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Orhan Uzuner, öğrenci arkadaşları adına duygusal bir konuşma yaptı. Öğrencilerin bu dönemdeki zorluklarına ve başarılarına değinerek, gelecekleri için umut dolu mesajlar verdi ve Cumhuriyet’in ilk yüzyılında eğitim görmüş bir nesil olarak sorumluluklarını üstleneceklerini vurguladı.