Nwakaeme Trabzonspor’a Döndü!

AnasayfaManşet

Nwakaeme Trabzonspor’a Döndü!

Anthony Nwakaeme, Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yıllık 1.575 milyon euro garanti ücret ve 500 bin euro imza parası alacak. Nwakaeme, "Bugün çok mutluyum" dedi.

Paylaş

Trabzonspor, 2021-2022 sezonunda şampiyonluk yaşadığı kadronun yıldızı Anthony Nwakaeme ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yıllık 1.575 Milyon Euro + 500 Bin Euro İmza Parası

Nwakaeme, Trabzonspor’da her sezon için 1.575 milyon euro garanti ücret ve 500 bin euro imza parası alacak. Menajerlik hizmet bedeli olarak ise futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %2,9’u oranında ödeme yapılacak.

Nwakaeme: “Bugün Çok Mutluyum”

Nwakaeme, Trabzonspor’a geri döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Taraftarların sevgisini her zaman hissettiğini belirten Nwakaeme, “Hayatta neler olacağını bilemezsiniz gelecekte neler olacağını öngöremezsiniz belki ama ben şu an buradayım. Ve burada olduğum için çok mutluyum. Bu transferde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Burası benim alışık olduğum yer. Burası benim bildiğim yer. Çünkü bu kulübün nasıl bir kulüp olduğunu biliyorum. Bu kulüp her zaman, oynadığı her maçı kazanmak isteyen bir kulüp. Taraftarlarımızın da bu yönde isteği olduğunu biliyorum ben de her zaman elimden geleni yapacağım.” dedi.

9 Numaralı Forma ile Sahada

Nwakaeme, önümüzdeki sezon 9 numaralı formayı giyecek.