Mustafa Demir’den Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e Ziyaret

AnasayfaGündem

Mustafa Demir’den Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e Ziyaret

Mustafa Demir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret ederek güncel konuları görüştü ve başarılar diledi.

Paylaş

60. Hükümet Bayındırlık ve İskan Bakanı ve Önceki Dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti. Ziyaret, Başkan İkiz’in makamında gerçekleşti.

Katılımcılar Ziyarete AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Belediye Meclis Üyeleri Seyit Ahmet Ön, İsmail Şengül, Ömer Faruk Çörekçioğlu ve İsmail Kurkmazlı katıldı. İkiz ve Demir, güncel konular hakkında sohbet edip görüş alışverişinde bulundular.

Demir’den İkiz’e Övgü ve Destek Mustafa Demir, Murat İkiz’in çalışkanlığı ve tecrübesi ile hak ettiği bir konumda olduğunu belirtti. İlçe için önemli hizmetler yapacağına inandığını ifade ederek, İkiz’e başarılar diledi.

İkiz’den Teşekkür ve Vefa Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Mustafa Demir ile uzun yıllardır birlikte çalıştıklarını belirterek, “Sayın Bakanım ile birlikte AK Parti’nin kuruluşundan bu yana farklı kademelerde ilimize ve ilçemize hizmet ettik. Bu vesileyle, 60. Hükümet Bayındırlık ve İskan Bakanı ve Önceki Dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir’e ilçemize verdikleri hizmetlerden ve nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim,” dedi.