Mesir Heyecanı Yunusemre’de Yaşanıyor

AnasayfaGündem

Mesir Heyecanı Yunusemre’de Yaşanıyor

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde düzenlenen 484. Uluslararası Mesir Macunu Festivali coşkusu tüm şehri sardı! Renkli gösteriler ve unutulmaz konserlerle dolu bu etkinliklere katılmak için siz de hazır mısınız?

Paylaş

Bu yıl 484’üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin heyecanı Yunusemre’de yaşanıyor. 100. Yıl Meydanı ile Muradiye Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

UNESCO’nun ‘İnsanlığın Somut Olmayan Kültür Mirası’ listesinde bulunan ve 484’üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali tüm coşkusu ile devam ediyor. Etkinliklere ev sahipliği yapan 100. Yıl Meydanı ve Muradiye Meydanı’nda vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mesir Heyecanı

100. Yıl Meydanı’nda düzenlenen Bulgaristan Halk Dansları Gösterisi, Türksoy Özbekistan Halk Dansları Gösterisi, Şehzadeler Gençlik Merkezi Müzik Grubu Konseri ve Forte Band Konseri, Yunusemreli vatandaşlardan tam not aldı. Mesir festivali heyecanına ortak olan halk gösterileri ve konserleri ilgiyle takip edilirken, etkinlikler vatandaşların beğenisini kazandı.

Mesir Festivali etkinlikleri kapsamında Muradiyeliler de aynı heyecanı Muradiye Meydanı’nda yaşadı. Moldova Halk Dansları Gösterisi ile Türksoy Kırgızistan Halk Dansları Gösterisi, vatandaşlardan yoğun alkış alırken Ekrem – Erşan İkilisinin Konseri de doyasıya eğlendirdi.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, hem 100. Yıl Meydanı hem de Muradiye Meydanı’nda gerçekleştirilen Mesir etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti.