Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı Mazbatasını Aldı

AnasayfaGündem

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı Mazbatasını Aldı

Merzifon'un yeni Belediye Başkanı Alp Kargı, CHP'den seçilerek mazbatasını aldı ve göreve başladı. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Tuba Üstünel'den mazbatasını alan Kargı, Merzifon halkına hizmet sözü verdi. Kargı, siyasi ayrım gözetmeksizin tüm halkı kucaklayacaklarını ve şehri daha yaşanabilir kılmak için çalışacaklarını belirtti.

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Merzifon Belediye Başkanı seçilen Alp Kargı, düzenlenen törenle mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

Merzifon Adliyesi’nde gerçekleştirilen mazbata teslim töreninde, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Tuba Üstünel, Kargı’ya mazbatasını takdim etti. Kargı, bu önemli anı partililerle birlikte yaşadı.

Alp Kargı

Törenin ardından Merzifon Belediyesi önünde düzenlenen bir başka etkinlikte konuşan Başkan Kargı, üçüncü kez bu göreve seçilmenin gururunu yaşadığını ve Merzifon halkına hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti. Seçim sürecinin nezaket sınırları içinde kalarak güzel bir demokrasi örneği sergilediğini belirten Kargı, artık tüm siyasi farklılıkları bir yana bırakıp Merzifon halkının tamamını kucaklayacaklarını söyledi.

Alp Kargı

“Merzifon, benzersiz yaşam tarzı, gelenekleri ve hayata bağlılığıyla özel bir şehir. Bu şehrin muazzam insanlarına hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duyuyorum,” diyen Kargı, tüm Merzifonlulara teşekkürlerini iletti. Görevde geçirdiği on yılın ardından beş yıl daha bu şehre hizmet etme fırsatı bulduğu için minnettar olduğunu dile getiren Kargı, şehrin daha da gelişmesi için canla başla çalışacaklarının altını çizdi.

Törenin sonunda Başkan Kargı, belediye makamında tebrikleri kabul etti ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.