Mermi Yağmurunun Ortasında Kaldı Can Verdi

AnasayfaGündem

Mermi Yağmurunun Ortasında Kaldı Can Verdi

Adana'nın Seyhan ilçesinde, babaannesini ziyarete giden Ahmet Karatepe, iki motosikletlinin açtığı ateş sonucu sırtından vurularak hayatını kaybetti. Olay, bir taksi durağının güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis, şüpheliler İbrahim Efe K. ve Aydın T.'yi arıyor. Ahmet'in ailesi ve yakınları, adaletin yerini bulmasını bekliyor.

Paylaş

Adana’nın Seyhan ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Mersin’den nakliye işi sonrası evine dönen Ahmet Karatepe, motosikletiyle babaannesini ziyarete giderken silahlı bir saldırıya uğradı. Saldırı, bir taksi durağı önünde meydana geldi ve güvenlik kameralarına yansıdı.

Ahmet Karatepe, motosikletli iki kişinin açtığı ateş sonucu sırtından vuruldu ve olay yerinde kanlar içinde yere yığıldı. Olaya tanık olanlar hemen polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Yaralı Karatepe, olay yerine gelen sağlık ekibinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Karatepe’nin cenazesi daha sonra ailesi tarafından alınarak Kabasakal Mezarlığı’na defnedildi.

Cinayet Büro Amirliği, şüphelilerin İbrahim Efe K. ve Aydın T. olduğunu tespit etti. Olaydan sonra, polis şüphelilerin saklanabileceği adreslere operasyon düzenledi fakat henüz bir sonuç alınamadı. İlk bulgulara göre şüpheliler, aynı gün öğle saatlerinde motosikletlerine bir otomobil çarpması sonucu başka bir tartışmaya karışmış. Bu tartışmayı ayırmak için gelen taksi şoförlerinin müdahalesine maruz kalan şüpheliler, bu olayın intikamını almak için silahlı saldırı düzenlemiş.

Karatepe’nin ailesi büyük üzüntü içinde. Ahmet Karatepe’nin babası Erdal Karatepe, oğlunun iftarını yaptıktan sonra babaannesini ziyaret etmek için evden ayrıldığını ve yarım saat sonra vurulduğunu öğrendiklerini belirtti. Ahmet Karatepe’nin, evlilik hazırlığı yaptığı ve sevilen bir kişi olduğu ifade edildi. Karatepe ailesi ve yakınları, şüphelilerin bir an önce yakalanmasını talep ediyor.

Polis, cinayetle ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda.