Manisa’da Şantiye Bekçisinin Katil Zanlısı Yakalandı

AnasayfaGündem

Manisa’da Şantiye Bekçisinin Katil Zanlısı Yakalandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde, bekçilik yaptığı şantiyede öldürülen Sezer Akbulut'un katil zanlısı, polis tarafından gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan bir tartışma sonucu gerçekleşmiş.

Paylaş

Manisa’nın Salihli ilçesinde, bekçilik yaptığı şantiyede trajik bir şekilde hayatını kaybeden 54 yaşındaki Sezer Akbulut’un katil zanlısı, polis ekiplerince yakalandı. Sezer Akbulut, İzmir-Ankara Karayolu Durasıllı Mahallesi yakınlarında benzinlik yapımı için ayrılan arsada bulunan bir konteynerde yaşamaktayken, pompalı tüfekle öldürülmüştü.

Olayın ardından Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği derhal harekete geçerek bir özel ekip kurdu. Ekip, detaylı araştırma ve incelemeler sonucunda cinayeti 25 yaşındaki Serkan K.’nin işlediğini belirledi. Şüpheli, Salihli ilçesine bağlı Karaoğlanlı Mahallesi’nde bulunan evinin sokakta yakalandı.

Gözaltına alınarak emniyete götürülen Serkan K., buradaki işlemlerin ardından suçunu itiraf etti. İfadesinde, Sezer Akbulut ile aralarında finansal anlaşmazlık olduğunu ve alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu Akbulut’u öldürdüğünü belirttiği öğrenildi. İtiraflarının ardından Serkan K., sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.